📖 Sunucu Açıklaması
Anka2 Oyunu 2014 yıllarının sonunda açılmış ve günümüze kadar gelmiş devam eden, kendine has nadir oyunlardandır. 65-250 seviye aralığı, bol etkinlik ve güçlü topluluğuyla yıllardır ayakta kalmayı başarmış efsane bir server. Herkesi bekleriz!
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 yıllardır ayakta kalan efsane bir server. 2014 ten beri devam etmesi bile başlı başına bir başarı. Metin2 PVP server arayanlar için en iyi seçenek.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
65-250 yapısı çok keyifli. Her level aralığından oyunculara hitap ediyor. Metin2 PVP serverler arasında en uzun ömürlü olanlardan biri.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 topluluğu çok samimi ve yardımsever. Herkesi bekleriz! Metin2 oynuyorsanız mutlaka denemelisiniz.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 de 8 yıldır oynuyorum. Hiçbir server bu kadar uzun süre açık kalmadı. Metin2 PVP server denince akla Anka2 gelir.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 PVP server arayanlar için Anka2 en iyi tercih. 65-250 seviye aralığı, bol etkinlik, güçlü topluluk. Her şey mükemmel.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 deki etkinlikler harika. Özellikle lonca savaşları. Metin2 PVP server listesinde zirvede olmayı hak ediyor.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Bu serveri tavsiye eder misiniz? Evet kesinlikle! Anka2, Metin2 PVP server denince akla gelen ilk isim. Herkese öneririm.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 indirip oynamak isteyenler için Anka2 biçilmiş kaftan. 8 yıldır aktif olması her şeyi anlatıyor.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 de oynarken kendimi gerçekten Metin2 oynuyor gibi hissediyorum. Eski günleri aratmayan bir deneyim.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 PVP server arayanlar için Anka2 en iyi seçenek. 65-250 aralığı çok geniş. Her levelde eğlenebilirsiniz.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2 yi arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Hepsi çok memnun. Metin2 PVP serverler arasında en iyisi.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Anka2, Metin2 PVP server listesinde ilk sırada olmayı hak eden efsane bir server. Herkesi bekleriz!