Site Sol/Sağ Reklamı
Site Sol/Sağ Reklamı
Site Üst Reklamı

Eskiler Mt2 (1 - 99 Level) Emek Server

Kategori: Emek Pvp Serverler • Yazar: EpvpServerler
🎮
Oyun Adı
Eskiler Mt2
📊
Seviye Aralığı
1 - 99
Zorluk
Emek
🌐
Web Sitesi
👁️
Görüntülenme
1678
👤
Yazar
EpvpServerler
📅
Yayın Tarihi
23.08.2026 21:21
İlan İçerik Reklamı

📖 Sunucu Açıklaması

Gerçek Metin2 ruhunu özleyenlerin buluşma noktası EskilerMetin2 açılıyor! 1-99 seviye aralığında, tamamen "Oldschool" felsefesiyle kurgulanan bu sunucu, sizi o eski nostaljik grafikler ve arayüzle yıllar öncesine götürüyor. Lycan, kuşak ve simya gibi denge bozan sistemlerin tamamen dışlandığı EskilerMetin2'de, sadece emek ve doğru stratejiyle zirveye tırmanacaksınız. At madalyonu görevlerinden nostaljik seviye görevlerine kadar her detayıyla saf bir oyun deneyimi sizi bekliyor!

Ücretsiz otomatik av, sınırsız BattlePass ve ücretsiz efsun botu gibi modern kolaylıklarla farm sürecini hızlandıran sunucumuzda; TL ödüllü bireysel ve lonca turnuvaları ile rekabetin nabzı hiç düşmeyecek. Legal satış imkânı sayesinde emeğinizi nakit kazanca dönüştürebilir, %100 hile koruması (Rascal AC) ile adil bir ortamda savaşabilirsiniz. Balık botu, kostüm gizleme sistemi ve gelişmiş çevrimdışı pazar gibi özelliklerle donatılan EskilerMetin2'de, düzenli farm güncellemeleriyle macera her zaman taze kalacak. Eski günlerdeki gibi bir krallık kurmak için yerini şimdiden ayırt!

ESKİLERMETİN2 | ÖNE ÇIKAN GENEL ÖZELLİKLER

• 1-99 Seviye Aralığı (Saf Oldschool Oyun Yapısı)

• Nostaljik Grafikler, Arayüz Ve Eski TR Tadında Atmosfer

• Lycan, Kuşak Ve Simya Sistemleri Kesinlikle Yok!

• TL Ödüllü Bireysel VS, Lonca Ve 55 Level Turnuvaları

• Legal Satış İmkânı İle Emeğinizi Kazanca Dönüştürün

• Ücretsiz Otomatik Av, BattlePass Ve Efsun Botu Sistemi

• At Madalyonu Ve Nostaljik Seviye Görevleri

• %100 Hile Koruması (Rascal AC) Ve Multi Farm Engeli

• Gelişmiş Çevrimdışı Pazar Ve Otomatik Eşya Sil-Sat Sistemi

• Balık Botu Ve Zindan Geri Dönüş Sistemleri

• Pasif Beceri Sistemi Ve Kostüm Gizleme Özelliği

• Düzenli Farm Güncellemeleri Ve Sürpriz İçerikler

💬 Cevaplar 3

👤 DemirNinja96
26 gün önce

Metin2 pvp serverler arasında Eskiler Mt2 bana göre şu an en iyilerden. emek tarzı sevenler kaçırmasın.

👤 VahşiAsker75
26 gün önce

Arkadaşlarla Eskiler Mt2 sunucusunda oynuyoruz, emek server sevenler için güzel bir alternatif olmuş.

👤 DeliPrens
26 gün önce

Metin2 emek server önerisi isteyenlere Eskiler Mt2 diyorum. 1-99 level aralığında çok eğlenceli.

🔒 Cevap yazmak için giriş yap veya kayıt ol.