Site Sol/Sağ Reklamı
Site Sol/Sağ Reklamı
Site Üst Reklamı

Ezel Mt2 (1 - 99 Level) Emek Server

Kategori: Emek Pvp Serverler • Yazar: EpvpServerler
🎮
Oyun Adı
Ezel Mt2
📊
Seviye Aralığı
1 - 99
Zorluk
Emek
🌐
Web Sitesi
👁️
Görüntülenme
719
👤
Yazar
EpvpServerler
📅
Yayın Tarihi
23.08.2026 21:18
İlan İçerik Reklamı

📖 Sunucu Açıklaması

Metin2’nin en saf ve en zorlu günlerine geri dönmeye hazır mısınız? Ezelmt2, modern karmaşadan uzak, tamamen 1-99 level hard emek yapısı üzerine kurulu gerçek bir nostalji deneyimi sunuyor. Simya, kuşak, lycan gibi denge bozan sistemlerin yanı sıra kostüm ve petlerin de bulunmadığı bu dünyada, karakterinizin gücü tamamen sizin sabrınız ve emeğinizle şekillenecek. Dolunay ve KDP düşürme heyecanının yeniden hayat bulduğu Ezelmt2, yüksek hasarların olmadığı dengeli bir savaş atmosferi vaat ediyor.

Eski tarz pazar sistemleri, nostaljik at ve biyolog görevleriyle geçmişin ruhunu koruyan sunucumuzda, gelişmiş K envanteri ve hızlı eşya sat/sil gibi hayatı kolaylaştıran modern dokunuşlar da yer alıyor. Ödüllü global sıralama ile rekabetin nabzını tutarken, legal satış serbestliği sayesinde emeğinizin karşılığını güvenle alabilirsiniz. Aşamalı yapı ve eski tarz av görevleriyle donatılan Ezelmt2'de, efsanevi yolculuğunuza başlamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

EZELMT2 | GENEL ÖZELLİKLER

• 1-99 Level Hard Emek Oyun Yapısı

• Eski Tarz Nostalji Yapı Ve Aşamalı Gelişim

• Simya, Kuşak, Lycan Sistemleri Yok

• Kostüm Ve Pet Sistemleri Yok

• Dolu Ve KDP Düşürmeli Klasik Farm

• Nostaljik At, Biyolog Ve Av Görevleri

• Eski Tarz Pazar Sistemleri

• Yüksek Hasarların Olmadığı Dengeli VS Deneyimi

• Gelişmiş K Envanteri Ve Hızlı Eşya Sat/Sil

• Ödüllü Global Sıralama Yarışı

• Legal Satış Serbestliği

• Discord, WhatsApp Ve Instagram Üzerinden Kesintisiz Destek

💬 Cevaplar 3

👤 GeceAsker67
26 gün önce

Ezel Mt2 ekibi gerçekten ilgili, sunucu 1-99 level aralığıyla hem yeni başlayanlara hem eskilere hitap ediyor.

👤 AltınEfe79
26 gün önce

Ezel Mt2 hakkında şikayet görmedim, ben de memnunum. emek sevenler için ideal.

👤 KaraCengaver90
26 gün önce

Ezel Mt2 tanıtımını gördüm ve hemen kayıt oldum. 1-99 level sistemi ve emek yapısıyla oldukça keyifli.

🔒 Cevap yazmak için giriş yap veya kayıt ol.