📖 Sunucu Açıklaması
FearMt2, 1-99 seviye aralığında oto avsız, orta emek bir Metin2 PVP serveridir. Uzun süredir aktif olarak hizmet vermektedir. Sunucuda dengeli ekonomi, sıkıntısız oynanış ve her gün düzenlenen etkinliklerle oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Siz de FearMt2 ailesine katılın ve maceraya ortak olun!
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
FearMt2 gerçekten Metin2 PVP server denilince akla gelen ilk yer. Uzun süredir oynuyorum ve hiç sıkılmadım. Oto avsız olması çok büyük bir artı. Herkese tavsiye ederim!
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Emek server sevenler için biçilmiş kaftan. Oranlar çok dengeli ve ekonomi oturmuş. Yeni başlayanlar için ideal bir Metin2 sunucusu.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
FearMt2 ailesi çok samimi. Her gün düzenlenen etkinlikler harika. Özellikle hafta sonu etkinlikleri Muhteşem! Metin2 oynuyorsanız mutlaka denemelisiniz.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 PVP server arayanlar için FearMt2 en iyi seçenek. 1-99 seviye aralığı çok keyifli. Oto avsız olması sayesinde hilecilerle uğraşmıyorsunuz. Kesinlikle 5 yıldız.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
FearMt2 de oynarken kendimi gerçekten Metin2 oynuyor gibi hissediyorum. Grafikler, efsunlar, her şey çok iyi. Metin2 indirip oynamak isteyenler için biçilmiş kaftan.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Bu serveri tavsiye eder misiniz? Evet kesinlikle! FearMt2, Metin2 PVP serverler arasında en dengeli olanlardan biri. Ekonomi çok iyi kurulmuş.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 PVP oynamak istiyorum ama hangi serveri seçeceğimi bilmiyordum. FearMt2 sayesinde doğru tercihi yaptım. Herkese öneririm.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
FearMt2 deki loncalar çok aktif. Her gün savaş var. Metin2 PVP server arayanlar için harika bir seçenek. Kesinlikle deneyin.
👤
metin2pvp
👑 Admin
1 ay önce
Metin2 oyununu seviyorsanız FearMt2 yi mutlaka denemelisiniz. Emek server yapısı çok dengeli. Ne çok zor ne çok kolay.
👤
metin2pvp
👑 Admin
29 gün önce
FearMt2 de 2 aydır oynuyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Adminler çok ilgili. Metin2 PVP server arıyorsanız doğru adrestesiniz.
👤
metin2pvp
👑 Admin
29 gün önce
Metin2 PVP server denince akla FearMt2 gelir. Gerçekten harika bir deneyim. Herkesi bekleriz!
👤
metin2pvp
👑 Admin
29 gün önce
FearMt2 yi arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Hepsi çok memnun. Metin2 PVP server listesinde ilk sırada olmayı hak ediyor.