Site Sol/Sağ Reklamı
Site Sol/Sağ Reklamı
Site Üst Reklamı

NirvanaMt2 1-99 Orta Emek Metin2 PvP

Kategori: Emek Pvp Serverler • Yazar: Metin2PVP
🎮
Oyun Adı
NirvanaMt2 Orta Emek Metin2 PvP
📊
Seviye Aralığı
1 - 99
Zorluk
Emek
🌐
Web Sitesi
Yok
👁️
Görüntülenme
38162
👤
Yazar
Metin2PVP
📅
Yayın Tarihi
03.07.2026 00:00
İlan İçerik Reklamı

📖 Sunucu Açıklaması

Değerli Dostlar,
Uzun süredir üzerinde  çalıştığım kendi altyapım  artık hazır. Bugüne kadar edindiğim tüm bilgi ve tecrübeyi bu yapıya aktararak, oyuncuların gerçekten keyif alacağı, emeklerinin karşılığını hissedeceği ve uzun süre sıkılmadan oynayabileceği bir oyun deneyimi ortaya çıkarmayı hedefledim.
Allah'ın izniyle 3 Temmuz tarihinde, devraldığım NirvanaMt2 ismiyle kapılarımızı açıyoruz.
Bu proje bizim için sadece bir sunucu değil. Uzun zamandır üzerinde emek verdiğimiz, her detayını düşünerek hazırladığımız bir yapı. Amacımız sizlere birkaç hafta oynanıp unutulacak bir oyun sunmak değil; keyifle vakit geçireceğiniz, emeğinizin karşılığını alacağınız ve uzun süre severek oynayacağınız bir ortam oluşturmak.
3 Temmuz'da görüşmek üzere.

💬 Cevaplar 3

👤 ŞimşekPrens
1 ay önce

NirvanaMt2 Orta Emek Metin2 PvP kayıt oldum ve çok beğendim, 1-99 level sistemi çok akıcı ilerliyor.

👤 BuzNinja65
1 ay önce

NirvanaMt2 Orta Emek Metin2 PvP sunucusuna yeni başladım, emek server arayanlara kesinlikle tavsiye ederim. 1-99 level aralığı gayet dengeli.

👤 VahşiBeyi
1 ay önce

Arkadaşlarla NirvanaMt2 Orta Emek Metin2 PvP sunucusunda oynuyoruz, emek server sevenler için güzel bir alternatif olmuş.

🔒 Cevap yazmak için giriş yap veya kayıt ol.